TMA bilar för diversé vägjobb.

Truck Mounted Attenuator TMA, ett påkörningsskydd som används vid framför allt vägarbeten. I vardagligt tal kuddbil. Det består av ett deformationsblock som monteras baktill på ett arbetsfordon eller vanligare på en lastbil och som kör efter ett vägarbete, till exempel vid slåtter av vägrenen.

"Get the Flash Player" "to see this gallery."
Hem Webdesign
 
Webdesign i Joomla

Webdesign i Joomla, designad av Patrik Lindqvist, www.hemsidatillforetaget.se
wkdesign har nu bytt namn till Hemsida till företaget

 

Hemsidan är en CMS från Joomla 1.5 ett innehållshanteringssystem eller webbpubliceringssystem (eng. "Content Management System", CMS) kort sagt ett webbadministrationssystem.

 

Joomla! är ett fritt, open source innehållshanteringssystem skrivet med PHP för publicering av innehåll på webben med hjälp av databasen MySQL. En av fördelarna med Joomla är att man enkelt kan ändra hela sidans utseende och lätt behåller själva innehållet, informationen. Detta med endast några musklick. Man kan också uppdatera och redigera sin sida direkt på servern från vilken dator som helst, så länge den har internetanslutning.

 

Webdesign, Utöver Joomla 1.5 innehåller den även svenskt språkstöd, diversé komponenter för bildhantering/fotoarkiv och webdesign som är en designad innehållsmall gjord i php och css. Mallen föjer liksom Joomla W3C standarden.

 

Sökmotorsoptimerad, var artikel på hemsidan är sökmotorsoptimerad med relevanta ord som nyckelord och relevat beskrivning till textinnehållet. Sitemap gjord enligt standard gör det lätt för bla googlebot i google att indexera sidan.

 

W3C, World Wide Web Konsortiet skapar webb-standarder. W3C:s mål är att se till att webben når sin fulla potential, vilket görs genom att utveckla teknologier (specifikationer, riktlinjer, programvara och verktyg) som kommer att skapa ett forum för information, handel, inspiration, fritt tänkande och gemensamma insikter. Denna sammanfattning i sju punkter förklarar W3C:s mål och hur W3C arbetar mot dessa mål.

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

För mer information och prisuppgifter om webdesign i Joomla, kontakta oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

Hälsningar

Patrik / Hemsida till Företaget

 
 
A.H-Tjänst i Eneryda AB :: V. Vare :: 343 72 Eneryda :: 070 275 68 35 :: info@ah-eneryda.se